Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

16 грудня 2014 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

   Відповідно до плану роботи виконкому районної у місті ради 16 грудня 2014 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. На розгляд комісії винесено 6 питань, серед яких питання щодо надання згоди на вчинення правочину з нерухомим майном, право користування яким має неповнолітня дитина, питання про позбавлення батьківських прав громадян у відношенні до дітей у зв'язку з невиконанням батьківських обов'язків, продовження договору оренди житла, яке закріплене за дітьми, позбавленими батьківського піклування, та інші.

   Всі питання ретельно розглянуті відповідно до вимог чинного законодавства України.

   Також, на засіданні розглянуті та затверджені індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

   Крім того, директором комунального закладу “Центр соціально-психологічної реабілітації дітей” Станковою С. Г. до уваги членів комісії надано звіт про виховання та умови утримання вихованців у закладі, визначено пріоритетні напрямки роботи колективу та окреслено питання, які потребують вирішення.