Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

05 грудня 2014 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відбувся День відкритих дверей.

   05 грудня 2014 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відбувся День відкритих дверей.

   Цього дня КДКЕТ гостинно відчинив двері для учнів 9-х та 11-х класів, випускників загальноосвітніх шкіл, гімназій, професійно-технічних навчальних закладів та їх батьків.

   Майбутні абітурієнти зустрілися з адміністрацією та викладацьким складом технікуму, мали змогу отримати відповіді на найбільш актуальні для них питання, ознайомитись з умовами навчання, матеріально-технічною базою. Особлива увага була приділена детальному інформуванню щодо змін умов вступу у вищі навчальні заклади.

   В ході заходу значна увага приділялася презентації навчальних спеціальностей. Яскраве мультимедійне оформлення супроводжувало знайомство зі специфікою спеціальності "Бухгалтерський облік". Абітурієнти дізнались більше про напрямки підготовки, сферу застосування знань, а також про інноваційні технології у навчальному процесі. Особливістю навчання за спеціальністю "Товарознавство та комерційна діяльність" є оволодіння студентами неординарними професійними якостями в процесі використання інноваційних форм  навчальних занять. Зі спеціальністю "Ресторанне обслуговування" фахівці Криворізького державного комерційно-економічного технікуму знайомили потенційних абітурієнтів на базі навчального бару. Були проведені різноманітні майстер-класи від спеціалістів ресторанної справи. Під час навчання за спеціальністю "Готельне обслуговування" перед студентами відкриваються широкі можливості у сфері готельного бізнесу, а під час навчальної практики вони мають можливість запозичувати досвід роботи у передових підприємств нашого міста. Всі охочі мали змогу випробувати себе у ролі кондитера, прикрасивши тістечко, спробувати власні вміння у карвінгу (декоративне різьблення по овочах і фруктах). Особливий інтерес викликав майстер-клас з приготування фондю. Ознайомившись зі спеціальністю "Виробництво харчової продукції", школярі відчули, що приготування страв – це не буденна проста справа, бо дійсно висококласні шедеври створюються руками справжніх майстрів, людей з витонченим смаком та поетичною душею.

 

   З особливим трепетом гості зупинялись біля Куточка бойової слави, куди вже занесені імена наших студентів, героїчних криворіжців, захисників Батьківщини, які загинули під час АТО на Сході України.

   Спілкуючись з членами студентського парламенту, школярі висловлювали захоплення рівнем організації студентського самоврядування в технікумі, були вражені достатньо сучасним станом матеріально-технічного оснащення студентського осередку.

   Та найочікуванішим дарунком для всіх присутніх стала театралізована вистава, казка-феєрія «Студентське царство» від багаторазового переможця та лауреата міських конкурсів – молодіжного студентського театру «Меркурій». Запальні пісні, танці, жартівливі епізоди казки занурили глядачів у неповторний світ студентства, веселощів і щирого задоволення.

   День відкритих дверей пройшов у піднесеній, гостинній атмосфері. Книга відгуків КДКЕТ поповнилась щирими словами вдячності та захвату від побаченого. Організатори і гості зустрічі отримали величезне задоволення.

   Кожен, хто відвідав КДКЕТ у цей день, відчув, що технікум дійсно може стати його домівкою, початком нового дорослого професійного життя!