Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про перегляд регуляторних актів

Про перегляд регуляторних актів

Відповідно до Закону України «Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування», який установлює правові та організаційні засади даної роботи,  на теперішній час здійснюється проведення прискореного перегляду регуляторних актів, прийнятих органами місцевого самоврядування щодо їх відповідності принципам державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.

Враховуючи зазначене, розпорядженням міського голови від 17.01.2011р. №9-р створено робочу комісію з питань прискореного перегляду регуляторних актів, яка провела під головуванням першого заступника міського голови Павлова К.Ю. засідання для визначення механізмів здійснення відповідних заходів, спрямованих на забезпечення всебічного перегляду регуляторних актів згідно з методичними рекомендаціями Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва.

До перегляду діючих регуляторних актів міської ради та її виконкому залучено членів експертної комісії з питань підготовки проектів регуляторних актів, яка  функціонує з 2004 року у складі  депутатів міської ради, суб’єктів господарювання, податкових органів, засобів масової інформації та представників провідних наукових установ міста: Криворізького технічного університету; Криворізького державного педагогічного університету;  Криворізького економічного   інституту «Київський  національний економічний університет ім.В.Гетьмана»; Криворізького навчального університету «Одеська Національна юридична академія».

На теперішній час у місті діє 32 регуляторних акта міської ради та її виконкому з якими можливо ознайомитись на офіційній сторінці  виконкому міської ради  www.kryvyіrih.dp.ua в мережі Інтернет. Розробникам даних рішень єуправлінням розвитку підприємництва, комунальної власності міста,  благоустрою та житлової політики, містобудування і архітектури, економіки, земельних ресурсів,   фінансове,   відділи транспорту  і зв’язку,  з  питань захисту прав споживачів апарату міськради і виконкому.

З метою забезпечення прозорості та урахування ініціатив суб’єктів господарювання, їх об`єднань, громадян, наукових установ та консультативно-дорадчих органів, відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності»,   запрошуємо до співпраці у визначеній роботі.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради, каб.505, 513, тел.74-12-03,   74-70-63