Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулося продовження літньої спартакіади «Юність»

15.06.2011 о 10.00 годині на спортианому майданчику за місцем проживання на вулиці Спаській, 21 в продовження літньої спартакіади «Юність», відбувся традиційний районний спортивно-масовий захід «Найкращій бігун, найкращій плигу, найкращій боєць – всяк молодець» для дітей та підлітків, які відпочивають в пришкільних таборах.



         В спортивному святі прийняли участь понад 250 чоловік з трьох пришкільних таборів.

       Діти змагалися в шести видах спорту:  футболу, баскетболу, настільному тенісу, шашках, шахах та в естафеті «Веселі старти». Проводились також змагання та вікторини серед вболівальників.




       Перше загальнокомандне місце виборола команда КЗШ № 21, друге – КЗШ № 113, третє місце поділила КЗШ № 43.

       Від комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради, команди переможців та призерів були нагороджені грамотами та цінними призами. Від постійного спонсора літньої спартакіади «Юність» в Саксаганському районі ПП «Український продукт», учасники змагань та найбільш активні вболівальники отримали морозиво.



       На спортивному святі був присутній заступник голови комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович.