Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Долучаємось до обговорення Основних засад (стратегії) державної екологічної політики України на період до 2030 року, яку презентовано Міністерством екології та природних ресурсів

Міністерство екології та природних ресурсів презентує та виносить на громадське обговорення нову редакцію Стратегії державної екологічної політики до 2030 року, що передбачає внесення змін до Закону України «Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року».

Протягом трьох тижнів Мінприроди  приймє  зауваження та пропозиції. Потім текст буде винесений на ухвалення Урядом. Пропонуємо активним мешканцям району долучитись до обговорення. Повний текст законопроекту розміщений на офіційному веб-сайті міністерства (Дивитися  тут). Пропозиції та зауваження приймаються на електронну  адресу [email protected]  або за телефоном  (044) 206 31 13 (Трофіменко Наталія).

У випадку прийняття існуючої редакції законопроекту наступним кроком передбачається розробка Кабінетом Міністрів України з подальшим затвердженням Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища на період до 2025 року.