Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ІV етап змагань з автокросу «Гонки на виживання», присвячених Дню Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України

         З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед  різних верств населення, 29 серпня 2016 року на автодромі «Кривбас-Екстрім» в м. Кривому Розі (вул. Льотчиків, 100) відбувся ІV етап відкритих міських змагань з автокросу «Гонки на виживання», в яких взяли участь 15 спортсмена з Кривого Рогу (11 чол.) та Запоріжжя (4 чол.). Видовищний спортивно-масовий захід, незважаючи на жарку погоду, зібрав понад вісім тисяч вболівальників екстремального технічного виду спорту.

         Парад відкриття розпочався зі слів вітання та поздоровлення до спортсменів і вболівальників заступником Криворізького міського голови Бєрлін Валентиною Миколаївною.

         За результатами четвертого етапу змагань переможцем та призерами стали:

  1. Нерода Володимир        (авто № 10)           - м. Кривий Ріг (60 очок);        
  2. Колесник Едуард           (авто № 34)           - м. Запоріжжя (46 очок);
  3. Бугаєвський Сергій       (авто № 555)         - м. Кривий Ріг (38 очок);
  4. Панібратченко Юрій     (авто № 71)           - м. Кривий Ріг (38 очка);
  5. Гальченко Андрій          (авто № 50)           - м. Кривий Ріг (34 очка);
  6. Рябчук Сергій                 (авто № 808)         - м. Запоріжжя (34 очка).

         В заїзді на вибування серед пілотів перемогу знову святкував досвідчений криворізький спортсмен Нерода Володимир (авто № 10).

         В заїзді на вибування серед механіків перемогу здобув запорізький спортсмен Віталій Люлька (авто № 103).

         Кубок «За волю до Перемоги» за одноголосним рішенням організаційного комітету отримав криворізький спортсмен-новачок Олександр Чорнокур (авто № 98).

         Приз «Глядацьких симпатій», як самого активного контактного спортсмена змагань, здобув криворізький спортсмен Бугаєвський Сергій (авто № 555).

         За загальним результатом четвертого етапу відкритих міських змагань з автокросу кубок «Кращого механіка» дістався Гуртовому Юрію (авто № 10).

         Тож з перемогою вас хлопці! Так тримати!