Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Знову скорбота запалила свічку…

22 червня 2017 року о 09. 00 біля пам’ятника 118 працівникам рудоуправління імені Кірова, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни відбувся мітинг-реквієм «Знову печаль вдягнула чорну шаль, знову скорбота запалила свічку», присвячений Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

У заході взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни, заступник голови Саксаганської районної у місті ради Криворотній І. І., заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л., голова Ради Саксаганської районної організації ветеранів м. Кривого Рогу Рябкіна С. Л., депутати районної у місті ради, працівники виконкому, трудові колективи підприємств, установ, організацій, учнівська молодь та мешканці району.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять героїв-визволителів, які віддали своє життя в ім’я свободи майбутніх поколінь та поклали живі квіти до підніжжя обеліску, де викарбувано 118 імен працівників рудоуправління ім. Кірова, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни.

Священна пам’ять про всіх загиблих об’єднує українців і додає сили і волі, мудрості і терпіння у нелегкій боротьбі за єдність, свободу і територіальну цілісність нашої країни!