Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У Саксаганському районі склалася напружена ситуація з розрахунками за житлово-комунальні послуги

   На теперішній час у Саксаганському районі склалася напружена ситуація з розрахунками за житлово-комунальні послуги.                                                        Відповідно до судових наказів, Саксаганським відділом державної виконавчої служби Криворізького міського управління юстиції  до боржників застосовуються такі заходи по примусовому стягненню заборгованості, як опис майна боржників в рахунок погашення боргу.                                                 

   Виконкомом  районної у місті ради приділяється особлива увага роботі по зменшенню заборгованості за отримані житлово-комунальні послуги. Це і проведення зборів мешканців, інформаційні зустрічі та насамперед, це активізація позовно-претензійної роботи підприємствами-надавачами житлово-комунальних послуг.

   Частіше всього, після винесення судових рішень, боржники добровільно погашають борги, а до тих, хто нехтує судовими рішеннями, державною виконавчою службою та підприємства-надавачі житлово-комунальних послуг змушені застосовувати радикальні заходи з примусового стягнення боргів та припинення надання житлово-комунальних послуг.

   Тож, щоб до оселі мешканців не завітали державні виконавці та не здійснили опис майна закликаємо мешканців району не зволікати з погашенням заборгованості та вчасно розрахуватися за поточні платежі.

   Тільки від своєчасної сплати, погашені боргу за житлово-комунальні послуги залежить чи будуть мешканці району з теплом, гарячою водою, газом, електроенергією.