Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нагородження обдарованих дітей і молоді відзнакою Криворізького міського голови для 8 спортсменів Саксаганського району

З метою надання адресної підтримки талановитим дітям і молоді, які мають особливі досягнення в галузі освіти, науки, культури й мистецтва, фізичної культури і спорту, у сфері студентського самоврядування та молодіжного руху 19 грудня 2017 року в колізеї виконкому Криворізької міської ради відбувся сьомий рік поспіль традиційний міський захід з нагородженням відзнакою Криворізького міського голови обдарованих дітей і молоді за вагомі особисті досягнення, що сприяють суспільно-економічному розвитку міста та утвердженню його авторитету на державному рівні. Програма заходу була представлена п’ятьма номінаціями: «За спортивні досягнення»; «За творчі досягнення»; «За інтелектуальні досягнення»; «За наукові досягнення»; «За внесок у забезпечення розвитку студентського самоврядування, молодіжного руху» та показовими виступами лауреатів відзнак. Вручав відзнаки Криворізький міський голова Юрій Григорович Вілкул.

В номінації «За спортивні досягнення» Саксаганський район представляли вісім спортсменів-переможців Всеукраїнських і офіційних міжнародних змагань.

В віковій категорії від 10 до 15 років:

- Соломка Владислава – вихованка ГО Криворізька Федерація «Фунакоши Шотокан Карате-До»;

- Коноваленко Євген – вихованець відділення легкої атлетики комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР;

- Лагода Наталя – вихованка відділення художньої гімнастики комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР;

- Кобилев Дмитро – вихованець Дніпропетровської обласної організації асоціації «Джіу-Джитсу» України;

- Зав’ялов Єгор – вихованець СРК «Ескоріал» секції плавання в ластах;

- Івашута Максим – вихованець клубу бойових мистецтв «Будокан» секції таїландського боксу Муей Тай.

В віковій категорії 15-18 років:

- Ківітов Артур – срібний призер чемпіонату України з боксу (ДЮСШ № 10);

В віковій категорії 18-35 років:

- Голуб Ігор – вихованець Дніпропетровської обласної організації асоціації «Джіу-Джитсу» України.

В віковій категорії 18-35 років:

- Марченко Сергій Юрійович – вихованець обласного фізкультурно-оздоровчого товариства «Басай-Дай» секції традиційного карате.

З метою підтримки кращих спортсменів міста, стимулювання їх за успішні виступи на міжнародних і всеукраїнських змаганнях, визначення вагомого внеску в розвиток спорту вищих досягнень Криворізьким міським головою Вілкулом Юрієм Григоровичем було вручено 27 сертифікатів щорічної стипендії для провідних спортсменів і тренерів міста Кривого Рогу з олімпійських видів спорту, до складу яких увійшли і наші саксаганці: чемпіони України з боксу серед чоловіків - Шевадзуцький Ігор Євгенович – (член національної збірної команди України, Майстр спорту України з боксу та

Криницький Сергій Вікторович – Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту, тренер вищої категорії з боксу комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» Криворізької міської ради.

Цього дня для всіх 200 обдарованих номінантів відбулося справжнє свято, бо крім премії вони завітали на відкриття головної міської ялинки та отримали солодкі подарунки від Миколи Чудотворця.

В порівнянні з минулим роком кількість спортсменів-представників Саксаганського району серед лауреатів відзнаки Криворізького міського голови для обдарованих дітей і молоді зменшилася на двох чоловіка. Тож, шановні спортсмени-саксаганці, нам є куди крокувати. Вперед до нових рекордів! У добрий путь! Всіх зі святом!