Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вітаємо шахтарів району з професійним святом – Днем шахтаря!

Значний внесок у промисловий потенціал Саксаганського району здійснюють структурні підрозділи гігантів гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровщини - шахта «Родіна» ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат» та шахтоуправління з підземного видобутку руди ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Специфіка роботи кожного з них вимагає зосередженості та відповідального ставлення кожного працівника, а в першу чергу - спеціалістів шахтної справи.

Напередодні професійного свята 18 серпня голова районної у місті ради Беззубченко В. В. привітав колектив шахта «Родіна» ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат» з Днем шахтаря та вручив відзнаки районного рівня кращим працівникам підприємства.

Апарат виконкому районної у місті ради приєднується до привітань. День шахтаря – це свято людей самовідданої та нелегкої праці, які присвятили своє життя почесній справі. Від вашого професіоналізму, відповідальності й досвіду залежить добробут громадян, енергетична незалежність та промислова міць нашого міста та країни в цілому! Зичимо вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя та добробуту вашим сім’ям.