Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Метінвест-КРМЗ» – володарі першого Кубку Саксаганського району з пляжного футболу серед КФК підприємств, установ, організацій та закладів

З метою підвищення масовості футболу, організації фізкультурно-оздоровчої роботи серед різних верств його населення, зміцнюючи здоров’я, залученням до регулярних занять ігровими видами спорту популяризуючи та розвиваючи масовий пляжний футбол в районі, 19 червня 2017 року на спортивному майданчику туристичних баз відпочинку ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», розташованих в селищі Мар’янівка, відбувся перший районний турнір з пляжного футболу на «Кубок Саксаганського району» серед збірних команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів, присвячений Всеукраїнському Олімпійському тижню. В спортивному заході взяли участь 70 спортсменів з п’яти команд («Саксаганський виконком», «Метінвест-КРМЗ», ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», КП «Кривбасводоканал» та гіперпермаркету «Ашан».

Згідно з положенням команди по коловій системі. Перше місце, не програвши жодного матчу, здобула команда «Метінвест-КРМЗ» (12 очок), друге місце посіла команда ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (9 очок), третє місце залишила за собою команда «Саксаганського виконкому» (6 очок).

Переможці та призери районного турніру з пляжного футболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Від спонсорів спортивного заходу гіпермаркету «Ашан» команди призери змагань отримали призи.

Переможцями цього дня стали всі команди, які окрім змагань на пісочному спортивному майданчику, отримали справжній подарунок у вигляді відпочинку та можливості спілкування один з одним.

Тож, зі святом всіх спорту та олімпійського руху в Україні.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного турніру з пляжного футболу керівництву ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» в особі генерального директора Парамжіта Кахлона.