Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Пожежа на вулиці Космонавтів

     За вказаною адресою було направлено одне відділення 14-ї та два відділення 12-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Першими на місце прибули рятувальники 14 ДПРЧ, котрі встановили, що пожежа виникла в двокімнатній квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку.

     Локалізувати пожежу вогнеборцям вдалося вже о 15:26, а ще за хвилину - повністю ліквідувати її. Вогонь частково пошкодив крісло та шпалери на стіні. На місці пожежі виявлено тіло господаря квартири, 1963 року народження.

     Причину виникнення пожежі наразі встановлюють фахівці.                                                                   

     Виконком Саксаганської районної у місті ради звертається до громадян з проханням неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки. Розповідайте дітям про небезпеку, яку приховує у собі вогонь. Дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань. Зокрема:

- не паліть у ліжку;

- слідкуйте за станом та справністю електромережі;

- у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо;

- намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності;

- не залишайте без нагляду газові плити, на яких готуються страви.

     Пам’ятайте: майже кожній пожежі можна запобігти! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.