Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

16 березня 2018 року у виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбулись урочисті заходи, присвячені Дню працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Зі словами вдячності за віданну та плідну працю, та з теплими словами вітання від голови районної у місті ради та усього депутатського корпусу до працівників житлово - комунальної сфери та сфери побутовго обслуговування населення звернувся заступник голови районної у місті ради Старовойт Василь Володимирович.

За вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм, багаторічну плідну працю у сфері житлово-комунального господарства та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзнаками виконкому Криворізької міської ради та виконкому Саксаганської районної у місті ради нагороджені найкращі працівники галузі.

Святковий настрій присутніх підтримували творчі колективи та учні навчальних закладів району. Захід пройшов у святковій та теплій атмосфері.