Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Море меду та веселощів у Саксаганському районі

          20 серпня 2016 року парк Саксаганський гостинно відкриє двері для проведення VI  Криворізького міського фестивалю меду – свята справжнього смаку та незрівнянної користі.

          Щорічне проведення міського фестивалю меда стало вже доброю традицією для всіх саксаганців та гостей району. До яскравого та смачного свята зможуть долучитися всі бажаючі. Відвідувачі свята отримають унікальну можливість спробувати та оцінити мед, а також його смакові властивості та якості у всій різноманітності сортів і районів їх виробництва, адже участь у фестивалі візьмуть бджолярі з різних областей України. Кожен зможе спробувати та придбати мед та інші продукти бджолярства (прополіс, маточне молочко, квітковий пилок, медовуху, віск тощо). Завдяки унікальному асортименту, який щорічно демонструє фестиваль, мешканці Кривого Рогу отримують унікальну можливість придбати цілющий мед, а також підтримати та зміцнити своє здоров’я.

          Окрім різноманіття медової продукції на гостей свята очікує цікава розважальна програма з пізнавальними конкурсами, вікторинами та іграми, спортивними змаганнями та майстер-класами.

          Слід зазначити, що проведення подібних заходів сприяє стабільному розвитку малого  бізнесу, підтримці вітчизняного виробника та підвищенню якості продукції бджолярства.