Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зіркові спалахи дитинства» - традиційна районна спортивна програма від ЦСДЮМ «Олімп»

26 червня 2018 року на спортивному майданчику за місцем мешкання населення по вулиці Космонавтів, 5, в рамках літньої спартакіади «Юність-2018», відбулася традиційна районна спортивна програма «Зіркові спалахи дитинства» серед збірних команд дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням, де взяли участь 200 чоловік з чотирьох команд: «Дивосвіт» КЗШ № 19, «Фрідом» КСШ № 107, «Місто майстрів» КЗШ № 122 та «Олімпійці» ДЮСШ № 10, яку за традицією проводять працівники комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» КМР.

Традиційним парадом учасників спартакіади, представленням команд та показовим виступом вихованців комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» гуртка фітнес аеробіки розпочався районний захід. Учасників змагань привітали й поздоровили з початком літніх канікул працівники виконкомів міської й районної у місті рад та депутати районної у місті ради.

Згідно з положенням програма спортивного заходу складалася з двох етапів: естафетно-змагальних зі спортсменами та танцювально-розважальних з вболівальниками, яких сьогодні на спортивному святі було чимало.

Перше загальнокомандне місце з результатом 129 очок здобула команда «Фрідом» КСШ № 107, друге місце зі 120 очками виборола команда «Дивосвіт» КЗШ № 19, третє місце з результатом 119 очок поділили між собою команди  «Місто майстрів» КЗШ № 122 та «Олімпійці» ДЮСШ № 10.

Приз в номінації «найактивніших вболівальників» здобула команда дитячого закладу відпочинку з денним перебуванням КСШ № 107.     

Команди переможців і призерів традиційна районної спортивної програми «Зіркові спалахи дитинства» були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем.

Від депутатського корпусу районної у місті ради політичної партії «Опозиційний блок» всі учасники районних змагань та вболівальники отримали солодощі у вигляді морозива.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного спортивного заходу колективу комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР в особі директора Селюти Неоніли Василівни, депутатському корпусу районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок» та адміністрації КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» КМР в особі головного лікаря Логінової Анжеліки Анатоліївни.