Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

27 квітня 2018 року проведено екологічну акцію «Саксаганська толока»

27 квітня цього року в рамках місячника з благоустрою за ініціативи виконкому Саксаганської районної у місті ради організовано та проведено екологічну акцію «Саксаганська толока». Дякуючи підтримці промислових підприємств та підприємців району, трудовим десантам саксаганців, у ході Саксаганської толоки прибрано побутове сміття у прибережній зоні біля водойми балки Калетіна, впорядковано та пофарбовано міст через водойму, обрізано сухе гілля та чагарники. Приємно відзначити, що у цьогорічній акції приймали участь вихованці шкіл району, професійно-технічних закладів, медичних установ, суб’єкти господарювання малого та середнього бізнесу, трудові колективи промислових підприємств, органи місцевого самоврядування, волонтери благодійних організацій тощо.

Саксаганська толока в цьому році пройшла за підтримки партнерів: ТОВ «Метінвест – КРМЗ», КП «Кривбасводоканал», ТОВ «Житлосервіс-КР», ПАТ «Укртелеком», ТОВ «Арістей-КР», які вкотре на практиці довели соціально-корпоративну відповідальність та підтримку екологічних ініціатив.

Сподіваємось, що усі відпочиваючі біля балки Калетіна приходитимуть з чистими думками та не залишатимуть після себе сміття. Давайте збережемо чистоту в нашому домі разом!