Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зустрічаємо Новий Рік в атмосфері казкового настрою

За цей рік ми всі непогано попрацювали, досить понервували, тепер в самий раз зняти стрес! Ресторани та кафе Саксаганського району запрошують колективи і дружні компанії провести передноворічний бенкет та новорічну ніч у них. На Вас чекає смачна кухня, професійне обслуговування, святкова атмосфера, заряд гарного настрою, море позитивних емоцій!

    Ресторан «Танго»

        У новорічну ніч в ресторані «Танго» на Вас чекають жарти, веселі розіграші та конкурси, костюмовані номери за інтерактивною участю гостей, призи від Діда Мороза та  Снігуроньки, оригінальна хореографія від феєричного шоу-балету «Валерія». Святкування Нового Року пройде в атмосфері казкового настрою під бризки шампанського та музичного супроводу переможців Всесвітнього конкурсу вокалістів - ансамблю «SereSong» з авторськими та новорічними піснями. Новорічний стіл порадує Вас великим асортиментом холодних закусок і салатів, гарячих страв в кращих традиціях святкового застілля!

      У ресторані «Танго» чекають на Вас з хорошим настроєм 31 грудня за адресою: пр. Гагаріна, 37. Вартість замовлення на святкування новорічної ночі від 800 гривень, корпоративні вечори - від 250 грн.

 

Кафе «Оса»

    У затишній домашній атмосфері пропонує відсвяткувати Новий Рік кафе «Оса». Дід Мороз та Снігуронька створять яскравий новорічний настрій, а веселі конкурси та тематична шоу-програма від ведучої  запам'ятаються назавжди.

      У кафе «Оса» чекають на Вас 31 грудня за адресою: мкр. Сонячний,26б. Вартість замовлення на святкування новорічної ночі від 700 гривень. З 20 грудня 2016 року кафе запрошує на корпоративні вечори від 250 грн.

 

Ресторан «Вілен»

           Кращі традиції новорічного свята будуть зібрані в одній вечірці в ресторані «Вілен». У ніч на Новий рік тут буде панувати атмосфера справжнього домашнього затишку, прозвучать новорічні тости, приготовлено спеціальне новорічне меню від шеф-кухаря. А головне - тут встановиться справжній святковий настрій «в передчутті дива» з Дідом Морозом, Снігуронько та символом року і пройде розіграш подарунків від ресторану! В новорічну ніч відбудеться розіграш  запрошень на двох до Дня закоханих. Ціна святкового замовлення на святкування новорічної ночі - від 1300 грн. У ресторані «Вілен» чекають на Вас 31 грудня за адресою:  вул. Володимиро Великого, 27а та з 20 грудня заклад пропонує провести корпоративний вечір за ціною від 600 грн. Безтурботний святковий настрій - безкоштовно!

Кафе «Святошин»

      Кафе «Святошин» славиться своїми неперевершеними шоу програмами, обслуговуванням і кухарями, які завжди готові здивувати! До зустрічі Нового року кафе «Святошин», як і до всіх урочистих подій, підготувався на вищому рівні. Новорічне меню від шеф-кухаря кафе буде різноманітним та вишуканим. Дід Мороз та Снігуронька створять яскравий новорічний настрій, а веселі конкурси та тематична шоу-програма  з клоунами та шоу-балет залишать всім присутнім по справжньому незабутні емоції на весь наступний рік! Посмішки та поздоровлення від колективу кафе «Святошин», дитячі подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки - кожному гостю!

          Вас чекають з хорошим настроєм 31 грудня за адресою: вул. Павла Глоазового, 26а. Заклад запрошує Вас на святкування новорічної ночі, ціна замовлення 700 гривень, а з 20 грудня 2016 року організовуються корпоративні вечори від 380 грн. за одну персону.

Кафе «Непман»

      Новий рік у кафе «Непман» - це феєрія і драйв нічного Криворіжжя, фонтани першокласного шампанського, розкішні вбрання гостей, сміливість бажань і свобода веселого самовираження. Окрім святкового новорічного меню у новрічну ніч на Вас чекає шоу-програма, Дід Мороз із Снігуронькою. Початок «Нового Рогу по-буржуйськи» - 31 грудня з 22.00. Ціна за одну персону - 980 грн., а з 23 грудня  кафе «Непман» запрошує на корпоративні вечори за ціною від 400 грн.

 

Кафе «Лісова поляна»

      Кафе «Лісова поляна» запрошує всіх своїх друзів розділити з ним новорічний вечір  і зануритися в атмосферу тепла і затишку, нестримних веселощів і живої музики.

   Всю ніч для гостей буде проходити яскрава шоу-програма з Дідом Морозом та Снігуронькою, конкурси, і, звичайно ж, будуть подарунки, і веселі танці до ранку під улюблену музику! Масу позитивних емоцій і святково-казковий настрій гарантує кафе «Лісова поляна»! Гурманів порадує спеціальне новорічне меню з дуже смачними стравами від шеф-кухаря закладу. Гарний настрій гарантовано!        

      Кафе «Лосова поляна» запрошує Вас 31 грудня за адресою: вул. Паркова, 13а. Вартість замовлення на святкування новорічної ночі - від 700 грн. З 20 грудня 2016 року проводяться корпоративні вечори - 400 грн. за одну персону.

 

Кафе «Опіум»

     Переступіть поріг Нового 2017 року разом з кафе «Опіум». Під дзвін келихів шампанського пориньте у казку в теплій компанії друзів і рідних. Зустрічайте Новий рік весело і безтурботно, адже про все подбало кафе «Опіум». Гостей чекають безліч конкурсів та подарунків, а вишукані страви європейської кухні вразять надзвичайним насиченим смаком і естетичною витонченістю. Також, гості свята приймуть участь у розважальній програмі, яка супроводжується  живою музикою. Новорічне шоу буде сповнене сюрпризами!

       У кафе «Опіум» чекають на Вас 31 грудня за адресою: пр. Бульварний,13а. Вартість замовлення на святкування новорічної ночі від 550 гривень. З 20 грудня 2016 року проводяться корпоративні вечори вартістю 450 грн.

 

Кафе «Магелан»    

     Гостей  «Магелану» чекає костюмована шоу -програма з Дідом Морозом, безліч подарунків та сюрпризів! Разом з Дідо Морозом та символом Нового Року можна відправитися в подорож по різних країнах і дізнатися, як там зустрічають Новий рік!           

   У Новорічну ніч гостей кафе чекають: бурхливе свято і спеціальні новорічні забави, дискотека, найсмачніші новорічні частування, море подарунків та конкурсів. Кульмінація Новорічного свята - фото з  особливих моментів свята та подарунки з логотипом закладу! Ціна святкового замовлення - від 900 грн.

       У кафе «Магелан» на Вас чекають з хорошим настроєм 31 грудня за адресою: вул. Співдружності,77а. З 20 грудня 2016 року - корпоративні вечори - 350-400 грн.

 

Ресторан «Царське село»

 

       Під бій курантів і дзвін келихів проведіть у ресторані «Царське село» чарівну новорічну ніч. Атмосферу свята і веселощів для Вас створять:

  • Яскрава шоу програма з неповторними Дідом Морозом та Снігуронькою з жартами та конкурсами;
  • Найбільш позитивні та веселі ведучі, жива музика та іскрометні танці, а для найстійкіших - запальна дискотека 80-х до самого ранку!
  • Новорічне меню включає оригінальні закуски, салати, ароматні другі страви та вишукані десерти і напої.

         У ресторані «Царське село» чекають на Вас з хорошим настроєм 31 грудня 2016 року за адресою: вул. Одеська,62а, вартість замовлення на святкування новорічної ночі від 950 грн. З 24 грудня 2016 року ресторан запрошує на корпоративні вечори вартістю від 500 грн.

Ресторан «Прованс»

       Найромантичніший ресторан «Прованс» запрошує Вас відзначити своє свято разом з ними! Фірмові напої «Клюковка» і «Хріновуха» приємно здивують Вас своїм смаком і подачею. Ваше свято буде самим яскравим і незабутнім завдяки Діду Морозу та Снігурочці, вони заряджають позитивом на протязі всього Вашого Свята! Також, для постійних гостей ресторану знижки та смачні сюрпризи! Тут завжди затишно як вдома!     

       З 27 грудня на Вас чекають у ресторані «Прованс» чекають за адресою: пр. Миру, 7б. Вартість замовлення на святкування новорічної ночі від 800 гривень, корпоративні вечори - від 250 грн.

Нічний клуб «Monaco»

     Енергія, танці до ранку, веселість, молодість, особливе відчуття безтурботного проведення часу – ось, що таке новорічна ніч у нічному клубі «Monaco».Оригінальний дизайн інтер'єру створює неповторну атмосферу новорічного свята. Команда професіоналів забезпечить справжній святковий настрій та драйв. Новорічне меню включає оригінальні закуски, салати, ароматні другі страви та вишукані десерти і напої. У нічному клубі «Monaco» за адресою: вул. Спаська, 19 Вас чекають 31 грудня на святкування новорічної ночі вартістю від 600 гривень, а корпоративні вечори у клубі будуть проводитись з 23 грудня за ціною від 350 грн.