Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районну спартакіаду «Юність - 2018» зустрів мікрорайон Гірницький

18 червня 2018 року на спортивних майданчиках комунального позашкільного навчального закладу «ЦДЮТ «Сонях» КМР (мкр. Гірницький, 50а) та за місцем мешкання населення, розташованого за адресою мкр. Гірницький, 50, традиційним спортивно-масовим заходом «Якщо весело живеться» відбулася районна між табірна спартакіада «Юність-2018», де взяли участь 200 вихованців закладів відпочинку з денним перебуванням КЗШ № 68, КЗШ № 119, КЗШ № 124 та КСШ № 118.

На урочистому традиційному параді районної спартакіади свою майстерність та артистичність для учасників змагань та вболівальників продемонстрували вихованці ЦДЮТ «Сонях»: зразковий художній колектив театр сучасної хореографії «Гармонія» (керівник Бокулева Н. О.), хореографічний колектив «Руаяль» (керівник Зайвенко К. П.) та солістка студії естрадного співу «Зоряний шлях» Ксенія Тріска (керівник Андросова Л. С.).

Згідно з положенням спартакіади, команди змагалися в шести видах спорту: з міні-футболу, піонерболу, настільного тенісу, шашок, шахів та в спортивному квесті (проходження чотирьох спортивних станцій), вболівальників чекав танцювальний марафон.

За підсумками проведених змагань, перше загальнокомандне місце з результатом 11 балів виборола спритна команда КСШ № 118 (керівник Мануковська С. С.), друге місце з результатом 12 балів посіла команда КЗШ № 68 (керівник Довгий С. Й.), третє місце з результатом 15 балів поділили команди КЗШ № 119 (керівник Півненко А. С.) та команда КЗШ № 124 (керівник Борбулевич І. В.). Всі команди-учасниці між табірної спартакіади були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем.

Що ж, І між табірну зміну завершено, але вже з 21 червня 2018 року починається ІІ зміна і на дітлахів знову чекають спортивні змагання та цікаві розваги!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного спортивного заходу колективу комунального позашкільного навчального закладу «ЦДЮТ «Сонях» КМР в особі її директора Ковтун Олени Іванівни.