Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День Конституції України

28 червня Україна відзначає одне з найголовніших державних свят – День Конституції України. Рівно 22 роки тому, 28 червня 1996 року, на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання було ухвалено Основний Закон країни, який набув чинності з дня його прийняття.

Тоді цей крок мав вирішальне значення для подальшого розвитку країни. З того часу Україна подолала важкий шлях побудови нового суспільства, пройшла численні випробування і продовжує боротися за право бути незалежною суверенною державою.

Завдання кожного свідомого громадянина нашої країни – пам’ятати, що від нашої спільної згуртованості та єдності залежить мир, стабільність і процвітання рідної Батьківщини!

26 червня 2018 року о 14. 00 у сесійній залі виконкому районної у місті ради відбудеться урочистий захід з нагоди відзначення Дня Конституції України за участю представників установ, підприємств та закладів району, органів самоорганізації населення, депутатського корпусу. У рамках заходу відбудеться церемонія нагородження кращих представників територіальної громади району відзнаками міського та районного рівнів.