Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні фінальні змагання з більярдного спорту в рамках літньої спартакіади «Юність 2018»

14 червня 2018 року на базі спортивного більярдного клубу «Імперія» (вул. Качалова, 42а), в рамках літньої спартакіади «Юність - 2018» відбулися фінальні районні змагання з більярдного спорту (вільна піраміда) серед переможців і призерів відбіркових змагань збірних команд пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням в І між табірній зміні, де взяли участь 20 чоловік з КЗШ № 14, КЗШ № 31, КЗШ № 72, КГ № 91, КСШ № 107.             

Цього разу більярдний клуб відвідали найкращі представники своїх закладів, які впродовж трьох годин змагалися між собою за олімпійською системою на вибування за головні фінальні призи І між табірної зміни спартакіади «Юність - 2018».

Згідно з положенням фінальні змагання мали характер особисто-командного напрямку. Тож за підсумками змагань перше місце виборов Мотрий Андрій (КГ № 91), друге місце дісталося Сафронову Артуру (КЗШ № 72), третє місце поділили між собою Куниця Олександр (КЗШ № 31) та Гиренко Кирило (КЗШ № 14). В загальнокомандному заліку перше місце виборола команда КЗШ№ 72 (керівник Балуцький І. П.), друге місце посіла команда КЗШ № 14 (керівник Норова Я. А.), третє місце дісталося команді КГ № 91 (керівник Мосолова Н. М.).    

Переможці та призери фінальних районних змагань з більярдного спорту в дисципліні «вільна піраміда» були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Всі учасники спортивного заходу від депутатського корпусу районної у місті ради політичної партії Опозиційний блок отримали солодке морозиво.            

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації змістовного дозвілля дітлахів в рамках літньої спартакіади «Юність-2018» відокремленому підрозділу ГО «Федерації спортивного більярду України» в Дніпропетровській області в особі Пудовкіна Олега Анатолійовича та депутатському корпусу районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок».