Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізькі кадети - «срібні» призери Всеукраїнської спартакіади

З 05 по 09 червня 2017 року в місті Суми на базі сумського кадетського корпусу ім. Харитоненко відбулася Всеукраїнська спартакіада серед кадетів військових ліцеїв України з військово-прикладного багатоборства, в якій взяли участь 168 кадетів з 21 ліцею. Команди змагалися в семи дисциплінах: легка атлетика - біг 100 м та 3000 м, метанні гранати Ф-1 на дальність, підтягуванні на перекладині, стрільбі з малокаліберної гвинтівки з 50 м, плаванні на 50 м та загальновійськовій смузі перешкод. 

Друге загальнокомандне місце вибороли наші земляки - вихованці комунального закладу освіти «Криворізький ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Дніпропетровської обласної ради за що й отримали «срібні» нагороди.

Вітаємо «срібних» призерів:

-  Шелевера Владислава;

-  Настасієнка Максима;

-  Заболотнього Олександра;

-  Ясінського Ярослава;

-  Заїку Сергія;

-  Мамедолієва Артура;

-  Столярчука Захара;

-  Алієва Артема

та тренера – вихователя кафедри фізичного виховання Каруцу Жоржа Андрійовича.      

Виконком Саксаганської районної у місті ради поздоровляє адміністрацію ліцею, кафедру фізичного виховання та особисто хлопців і тренера Каруцу Жоржа Андрійовича.