Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День Святого Валентина

        14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

        У загальноосвітніх навчальних закладах району протягом дня працювала святкова пошта закоханих. Відповідальні Купідони вчасно доставляли адресатам привітальні листівки. Кожен бажаючий мав нагоду привітати учнівський та педагогічний колектив зі святом або замовити улюблену музичну композицію на шкільному радіо.

        Яскравим підведенням підсумків Дня Святого Валентина в Криворізькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 107 стала розважальна програма для старшокласників «Хто головний?». У заході приймали участь команди дівчат та хлопців 8-11 класів. Програма складалася із конкурсів: «Чоловік чи жінка», «Літери», «Музичний крокодил», «Завдання», «Що не з’їм, то - понадкушую» та завершилася впевненою перемогою дівчат. Музичним оформленням шоу-програми стали нові й запальні хореографічні номери молодшої та старшої груп Зразкового колективу сучасного танцю «Фреш».

        За традицією в Криворізькій загальноосвітній школі №119 були проведені загальношкільні конкурси до Дня Святого Валентина: - конкурс валентинок та конкурс відео - поздоровлень. Всі класні колективи готували валентинки в різній техніці виконання, роботи зроблені та оформленні за участю батьків та вчителів, виконані на високому рівні. Особливого забарвлення надали вже традиційні танцювально-дискотечні перерви протягом дня у святковий день! Ангел добра та любові сповіщав всіх закоханих через пошту Святого Валентина.

        Заздалегідь мешканці шкільної родини Криворізької загальноосвітньої школи №119 готувалися до благодійної зустрічі з дітьми, які найбільше потребують уваги та любові.

        В цей святковий день шкільної родини Криворізької загальноосвітньої школи №119 учні 2-А класу Криворізької загальноосвітньої школи №119 разом з класним керівником, керівником шкільної студії кулінарного мистецтва «Смачненькі історії», СУПЕРМАТУСЯМИ шкільної родини та представниками дитячої волонтерської організації «Патріот»(6-А, 8- А кл.) на чолі з педагогом-організатором, завдяки підтримці та допомозі батьків, провели благодійну акцію "З добром у серці" в Криворізькій загальноосвітній школі-інтернат №1. Всі діти познайомились один з одним, розважалися та весело провели час. Але найбільше вразило вихованців інтернату те, що солодкі подарунки та гостей можна чекати не тільки в новорічні свята, але і в інші дні. Кожен з нас має батьківську турботу, родинне тепло, материнську любов. Наші діти сприймають це, як належне, не замислюючись над тим, що є діти, які цього не мають.

        Свято закінчилося, а теплі враження від нього залишилися, щоб зігрівати серця людей добром та любов’ю!