Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізький відділ поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області запрошує на навчання

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

     Криворізький відділ поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області запрошує на навчання за державним замовленням випускників загальноосвітніх шкіл Саксаганського району до вищих навчальних закладах Міністерства внутрішніх справ України (ВНЗ МВС), а саме:

- Національної академії внутрішніх справ (м. Київ);

- Харківського національного університету внутрішніх справ
(м. Харків);

- Одеського державного університету внутрішніх справ (м. Одеса);

- Донецького юридичного інститут МВС України (м. Кривий Ріг);

- Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ
(м. Дніпро, м. Кривий Ріг);

- Львівського державного університету внутрішніх справ ( м. Львів)

- Національної академії Національної гвардії України (м. Харків)

     Термін навчання за державним замовлення у ВНЗ МВС становить 3-4 роки в залежності від спеціальності. Навчання в даних закладах прирівнюється до служби в Національній поліції України, тобто 3-4 роки поліцейського стажу, курсанти навчаються в званні рядовий поліції. По закінченню ВНЗ МВС курсантам присвоюють спеціальне звання офіцера поліції (молодший лейтенант поліцій або лейтенант поліції), та в обов’язковому порядку призначають на посаду до Національної поліції України за напрямом їх навчання.

     Кандидати на навчання повинні бути зареєстровані у центрах оцінювання якості освіти для участі у зовнішньому незалежному тестуванні з української мови та літератури, історії України, іноземної мови та математики (на вибір).

     З метою отримання додаткової інформації, щодо переліку предметів, необхідно звертатися до обраного ВНЗ МВС. Крім того, необхідно мати добру фізичну підготовку та за станом здоров’я відповідати вимогам МВС.

     У разі виявлення бажання навчатися за державним замовлення у ВНЗ МВС та з метою оформлення усіх необхідних документів необхідно звертатися до сектору кадрового забезпечення Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області за адресою: м. Кривий Ріг, пр. Поштовий (Карла Маркса), 71 (площ. Визволення), контактні телефони: 067-280-51-72.

     Сектор кадрового забезпечення Криворізького відділу поліції