Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Станом на 06. 02. 2013 заборгованість мешканців району за житлово-комунальні послуги перед комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційна організація № 35» складає 19,6 млн. грн.

   Станом на 06. 02. 2013 заборгованість мешканців району за житлово-комунальні послуги перед комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційна організація № 35» складає 19,6 млн. грн.

   З метою зменшення заборгованості населення району за спожиті житлово-комунальні послуги з початку року проведено 6 сходів з мешканцями житлових будинків, які знаходяться в межах обслуговування комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація № 35», за участю спеціалістів виконкому районної у місті ради, представників підприємств-надавачів житлово-комунальних послуг. На сходах роз'яснювалось про необхідність своєчасної сплати за надані житлово-комунальні послуги та недопустимості нарощування заборгованості.

Управителем житлових будинків району - КП «ЖЕО № 35» з початку року рознесено по квартирах – боржників 6240 повідомлень про заборгованість за спожиті житлово-комунальні послуги на суму 1, 7 млн. грн.

   З початку року сумісно з представниками Саксаганського відділу державної виконавчої служби Криворізького міського управління юстиції, а також підприємств-надавачів житлово-комунальних послуг проведено 1 рейди, у тому числі із залученням знімальної групи ТРК «Рудана» - 1 рейд.

З початку 2013 року КП «ЖЕО № 35» до Саксаганського районного суду подано 21 позовні заяви на суму 67, 9 тис. грн. За рішеннями суду в поточному році надійшло коштів у сумі 25 тис. грн.

   Про необхідність подальшої активізації претензійно-позовної діяльності підприємств наголошується щосереди на засіданні районного штабу по підготовці житлового фонду та об’єктів соцкультпобуту до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.