Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

КЗШ № 19 – переможці міських змагань з футболу «Золота бутса-2016» серед учнів закладів освіти 9-11 класів

         З метою популяризації масового дитячо-юнацького футболу в місті, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в закладах освіти, виявлення здібних футболістів, підготовки юних футболістів для подальшої участі в обласних змаганнях, з 11 по 18 жовтня 2016 року на стадіонах шахти «Жовтнева», СК «ПівдГЗК» та СК «Будівельник» відбулися міські змагання з футболу «Золота бутса-2016» серед шкільних команд-переможців районних змагань за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії».

         У фінальних змаганнях команди було розділено на дві групи: південну - група «А»: Інгулецький район (КЗШ № 114), Центрально-Міський район (КЗШ № 123), Металургійний район (КГ № 95), Довгинцівський район (КЗШ № 130) та північну - група «В»: Саксаганський район (КЗШ № 19), Покровський район (КЗШ № 62), Тернівський район (КЗШ № 55). 18 жовтня 2016 року на стадіоні СК «Будівельник» відбулися два фінальні матчі, в яких команди, що зайняли у своїх групах другі місця грали між собою за ІІІ-IV місця та переможці групового раунду за І-ІІ місця. В матчі за «бронзові» нагороди зустрічалися команди КЗШ № 130 та КЗШ № 62, де перемогу з рахунком 5:2 юні спортсмени Довгинцівського району. В матчі за головний Кубок «Золотої бутси -2016» зустрічалися команди КЗШ № 19 та КЗШ № 114, де впевнену перемогу з рахунком 6:1 здобули юні спортсмени Саксаганського району.

         Команди переможницю та призерів міських змагань нагородили кубками, дипломами та медалями голова комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович та заступник обласної федерації футболу Левицький Ігор Васильович.

         До речі, шість років проводиться міський турнір з футболу «Золота бутса» серед учнів закладів освіти 9-11 класів, п’ять з яких команди Саксаганського району ставали лише другими, і ось, нарешті, фортуна посміхнулася юним сакса ганцям з команди КЗШ № 19 і Кубок «Золотої бутси-2016» отримав прописку Івана Авраменка, 20.

         Тож, поздоровляємо хлопців КЗШ № 19 та їх тренера Штамбура Олександра Олександровича з довгоочікуваною перемогою, а з ними і весь Саксаганський район.