Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перший дзвоник у спортсменів ДЮСШ № 8

12 вересня 2017 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8» КМР (вул. Волосевича, 1а) відбулося традиційне свято «День першого старту», приурочене до нового навчального року, де зібралося понад 200 вихованців спортивного закладу, серед яких 40 юних спортсменів-першачків.

Для новачків, батьків і гостей спортивного заходу свою майстерність продемонстрували вихованці відділень художньої гімнастики та баскетболу. По закінченню урочистої частини свята та фотографування всіх було запрошено до парку на традиційні легкоатлетичні змагання, де в одинадцяти вікових категоріях вихованці ДЮСШ № 8 змагалися в швидкості на дистанції 30 м та 60 м.

В дружному родинному колі переможців, призерів та всіх учасників традиційних легкоатлетичних змагань нагородили грамотами та пригостили солодощами.

Свято вдалося. Перший старт і перші здобутки, і нехай це тільки на шкільному рівні, сподіваємося, що гучні перемоги та здобутки попереду.           

Тож, в добрий путь до нових олімпійських висот!