Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення акції «Подвір’я ветерана»

У приватному секторі Саксаганського району мешкає 20 ветеранів війни, 15 з них перебуває на обслуговуванні комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі».

Традиційно щорічно в районі проходить акція «Ветеранське подвір’я», до участі у якій залучаються волонтерські загони учбових закладів, соціальні робітники КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі». Мета цієї акції – благоустрій прибудинкової території ветеранів Великої Вітчизняної війни, інвалідів. Студентська та учнівська молодь активно бере участь у заходах з благоустрою.

Протягом весняного періоду 2017 року всім одиноким ветеранам війни району, які мешкають у приватному секторі, надано допомогу у прибиранні подвір’я, вивезенні сміття, підготовці земельної ділянки для висаджування розсади, обрізанні кущів та обробці від шкідників дерев, впорядкуванні клумб та висаджуванні квітів.

Акція «Ветеранське подвір’я» також триває протягом літнього періоду.

16. 06. 2017 у приватному секторі, де мешкає учасник війни Заволока Марія Олексіївна, у рамках  акції «Подвір’я ветерана» надано допомогу у збиранні ягід та прибиранні подвір’я  працівниками територіального центру.

15. 06. 2017 працівниками вищезазначеного центру надано допомогу у благоустрої подвір’я учаснику війни Малиці Євдокії Федорівні. У рамках вищевказаної акції надано допомогу у прополці городу, підв'язуванні томатів, винесенні сміття.

Ветерани вдячні за проявлену турботу та піклування.