Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання з більярдного спорту в рамках літньої спартакіади «Юність 2017»

З метою популяризації та розвитку більярдних видів спорту серед підростаючого покоління, в рамках літньої спартакіади «Юність - 2017» та за підтримки депутатського корпусу фракції Опозиційний блок, 15 червня 2017 року на базі спортивного більярдного клубу «Імперія» (вул. Качалова, 42а) відбулися відбіркові районні змагання з більярдного спорту (вільна піраміда) серед збірних команд пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням, в яких взяли участь  20 чоловік з КЗШ № 14.

Впродовж чотирьох годин учасники пізнавали ази більярдного спорту, змагаючись між собою по олімпійській системі на вибування.

За підсумками змагань перше місце виборов Сторожук Олег, друге місце дісталося Кеницькому Миколі, третє місце поділили між собою Шайгородський Богдан та Качур Маргарита. Переможці та призери відбіркових районних змагань з більярдного спорту, з рук голови відокремленого підрозділу ГО «Федерації спортивного більярду України» в Дніпропетровській області Пудовкіна Олега Анатолійовича, отримали грамоти та медалі. Від торгової марки «РУДЬ» всі учасники спортивного заходу отримали солодке морозиво.

Тож, переможцями турніру стали всі: переможені набули досвіду, переможці стимул і призи, а головне – це неймовірне задоволення та відчуття себе в новій якості у змістовному відпочинку.

Нагадаємо, що відбіркові змагання відбудуться 16 червня 2017 року (КЗШ № 72), 04 липня 2017 року (КГ № 91), 05 липня 2017 року (КЗШ № 31), 07 липня 2017 року (КЗШ № 120), 11 липня 2017 року (ДЮСШ № 10), 12 липня 2017 року відбудуться фінальні змагання, на які будуть запрошені всі переможці відбіркових змагань.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації змістовного дозвілля дітей та підлітків під час літнього оздоровчого періоду відокремленому підрозділу ГО «Федерації спортивного більярду України» в Дніпропетровській області в особі Пудовкіна Олега Анатолійовича та депутатському корпусу фракції Опозиційний блок.