Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Спорт замість вулиць» єднає школярів

   За для попередження правопорушень серед  підростаючого покоління, з метою залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової спортивної роботи, використовуючи елементи ігрових видів спорту, комітетом з фізичної культури та спорту спільно зі службою у справах дітей виконкому районної у місті ради 14 травня 2014 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» (вул. Космонавтів, 13) для дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах, було проведено традиційне районне спортивне свято «Спорт замість вулиць», присвячене Всеукраїнській акції «Діти єднають Україну». В заході взяли участь 150 учнів загальноосвітніх шкіл (КЗШ №№ 14, 19, 120).

   Веселі спортивні естафети, розумові конкурси, вболівальниці змагання та показовий виступ вихованців комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» - «срібних» призерів Дніпропетровської області, переможців міських змагань з фітнес-аеробіки команди «Мегастар» (керівник Блістун І. В.) подарували всім учасникам та вболівальникам гарний настрій. Особливою увагою в змаганнях користувалися конкурси серед капітанів команд і вболівальників.

   Набравши  64  бали,  перемогу  здобула  дружна  команда «220 В» (КЗШ

№ 120), з однаковою кількістю в 48 балів, друге місце поділили між собою команди «Подертий кед» (КЗШ № 14) та «Пума» (КЗШ № 19). Переможці святкового спортивного заходу були нагороджені кубком. Всі команди отримали грамоти та солодкі подарунки.