Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Мені болить моя країна…»

   У День Героїв Небесної Сотні 20 лютого 2018 року о 14 годині в актовій залі Криворізького державного комерційно-економічного технікуму  відбудеться проведення урочистих заходів, присвячених вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

   КДКЕТ постійно несе місію пропагандиста національних та духовних цінностей, є виразним культурним осередком Саксаганського району. А особливо сьогодні, у надскладний для країни час, коли питання національно-патріотичного виховання молоді є гостро актуальним, і від його вирішення залежить майбутнє цілої нації. Саме тому студентсько-педагогічний колектив технікуму, вболіваючи за долю Батьківщини, усвідомлюючи необхідність національного піднесення та єднання українців, ініціює проведення важливого заходу до пам’ятних дат.

   Технікум гостинно відчинить двері для всіх небайдужих, а особливо для молодших друзів – школярів. Усі охочі зможуть детально познайомитися з особливостями закладу. Гостинний прийом, цікаві майстер-класи від молодих фахівців, презентація патріотичної галереї занурять відвідувачів у багатогранний світ КДКЕТ, де панують власні цінності і традиції.

   Окрасою дня стане літературно-театралізована програма від молодіжного студентського театру «Меркурій», з проникливими художніми номерами. Зворушливі інсценізовані діалоги, душевний спів, різнопланові хореографічні композиції, врочиста хвилина мовчання  нагадають всім про вічні цінності миру, свободи, неповторності людського життя. Молоді аматори студентського театру через творчу майстерність та палкі серця розкажуть вам звитяжну історію боротьби, випробувань, любові та негаснучої народної пам’яті.

   Оптимістичний струмінь надії, віри в перемогу і щастя України наприкінці заходу наснажить і об’єднає всіх теплими почуттями. Попри всі проблеми й негаразди, пам’ятаймо: ми українці, мир і добробут нашої країни залежать саме від нас.