Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Саксаганським районом направлена допомога криворізьким військовослужбовцям, які виконують військовий обов’язок

Вже другий рік поспіль в різдвяні свята Саксаганським районним Штабом допомоги криворізьким військовослужбовцям, які виконують військовий обов’язок направляється допомога військовослужбовцям в/ч 3011, які проходять службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Останні дні 2017 року та перший тиждень січня нового року мешканці та суб’єкти господарювання району готували новорічні та різдвяні подарунки захисникам Вітчизни. Надати допомогу військовослужбовцям військової частини 3011, які наразі перебувають у зоні проведення АТО зголосилися різні підприємства, установи та заклади району. Школярі, дошкільнята та їх наставники власними руками зробили маскувальні сітки для захисту бійців. Промислові підприємства, лікувальні заклади, підприємці, надали різноманітні солодощі та гарячі напої. Важко переоцінити вклад кожного, хто долучився до цієї благородної справи.

9 січня 2018 року представники районного Штабу на чолі із заступником голови районної у місті ради Криворотнім І. І. доправили зібрану допомогу до місць проходження служби військовослужбовців в/ч 3011. До кожного пункту, де несуть варту бійці-криворіжці в/ч 3011 НГУ надійшли різдвяні дарунки, окремо зігрівали серця бійців вітальні листівки малюків-саксаганців.

Зі свого боку виконком Саксаганської районної у місті ради висловлює щиру подяку всім небайдужим: пересічним мешканцям, керівникам та працівникам підприємств, закладів, установ, суб’єктам господарювання – хто відгукнувся та прийняв участь у зборі допомоги для військовослужбовців, що наразі перебувають на варті нашого спокою.