Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці!

З метою створення нових можливостей надання адміністративних, соціальних, інших публічних послуг мешканцям міста Кривого Рогу; їх доступності, насамперед для громадян, суб’єктів господарювання, які мешкають або функціонують у віддалених районах і селищах, в м. Кривому Розі розпочав свою роботу Мобільний офіс муніципальних послуг.

Виїзні прийоми по наданню адміністративних, соціальних, інших публічних послуг мешканцям міста Кривого Рогу здійснюються за принципом «єдиного вікна».

Мобільний офіс – це модуль-трансформер, виготовлений на базі вантажного автомобіля, спеціально обладнаний та технічно оснащений.

До фахівців Мобільного офісу можна звернутись з питань оформлення документів на прописку, виписку, отримання паспорта або внесення до нього змін,  щодо отримання субсидій, реєстрації бізнесу, оформлення нерухомості, вирішити земельні та інші питання.

23 січня 2018 року з 10-30 до 14-00 години біля торговельного центру на мікрорайоні Сонячний, 22а буде працювати Мобільний офіс муніципальних послуг, де мешканці мікрорайону матимуть можливість отримати за місцем проживання адміністративні, соціальні та інші публічні послуги.

Тож, запрошуємо Вас отримати необхідні послуги безпосередньо за місцем проживання.