Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кривому Рогу – 243 роки!

27 травня у Саксаганському районі відбудеться святкування 243-ої річниці від дня заснування міста.

Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради щиро запрошує мешканців та гостей району відзначити разом День народження міста Кривого Рогу. Святкові заходи розпочнуться о 14. 00 у парку Саксаганському.

У святковій програмі:

- фестиваль вуличних танців;

- фестиваль фарб Холі;

- районний конкурс серед творчообдарованих сімей «Родинне коло»;

- розважальна туристична програма для дітей «Ніті-Сіті»;

- конкурс малюнків на асфальті;

- робота тематичних локацій, виставок та проведення майстер-класів тощо.

Окрім цього, на гостей свята чекає захоплююча спортивно-розважальна програма, у рамках якої відбудуться показові виступи вихованців спортивних закладів району, відкриті районні змагання з рукопашного бою та  черлідінгу та улюблений спортивний конкурс «Козацький гарт», учасники якого зможуть спробувати власні сили у різних видах спорту: гирьового, бодібілдингу, дартсу, шашок та доміно; перетягування автомобіля тощо.

З 17. 00 на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» Криворізької міської ради (вул. Бикова, 2) розпочнеться концертна програма «Ти не просто моє місто, ти моє життя! З днем народження, Кривий Ріг!» за участю кращих творчих колективів та виконавців району.

О 20. 00 стартує запальна дискотека DJ-time. Родзинка свята – виступ запрошеної зірки української естради, який і завершить цей святковий день.

Не пропустіть День народження рідного міста! Вхід вільний.