Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перші весняні змагання

   7  квітня 2014 року на базі  комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» проведено  районні змагання з легкоатлетичного чотириборства  серед збірних команд учнів загальноосвітніх шкіл за програмою шкільної спартакіади «Олімпійські надії». В заході брали участь команди 22 загальноосвітніх навчальних закладів. Спортивно-масовий захід  присвячено Всесвітньому Дню здоров’я, популяризації легкої атлетики серед молоді району.

   Юнаки та дівчата змагалися в чотирьох легкоатлетичних видах     біг 100 м, метання м’ячика, стрибки у довжину з розбігу та біг 800 м   для дівчат, 1000 м  для хлопців.

   Перше місце виборола команда Криворізької  загальноосвітньої школи  № 124 , друге місце – команда Криворізької  загальноосвітньої школи  № 122,  третє місце посіла збірна команда Криворізької  загальноосвітньої школи № 68.

   Переможців і призерів районних змагань з легкоатлетичного  чотириборства було нагороджено кубками, грамотами та медалями.

   Збірна команда юнаків і дівчат, переможці районних змагань з легкоатлетичного  чотириборства, 11 квітня 2014 року буде захищати «кольори» Саксаганського району в міських змаганнях, які відбудуться на стадіоні «Спартак»  комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3».