Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Не залишайтесь осторонь питань благоустрою рідного району

   Підприємствами, організаціями та установами району, відповідно до закріплених за ними територіями, в період погіршення погодних умов, організовано роботу з розчищення від снігових заметів, ожеледиці та підсипання прибудинкових територій і тротуарів у житлових масивах, об’єктах соціальної сфери, побуту, роздрібної торгівельної мережі, охорони здоров’я, освіти, культури, майданчиків для збору твердих побутових відходів та територій біля зупинок громадського транспорту.

   Зокрема, щоденно було задіяно близько 10 одиниць техніки (трактори, «піскарі», грейдери, погрузчики та самоскиди) та 700 людей (двірники, підприємці, працівники підприємств, установ, організацій району та пересічні небайдужі громадяни).

   Проте, організація роботи з снігоборотьби на території району відзначилася й негативними нюансами. Так, серед суб’єктів, що здійснюють підприємницьку діяльність на території району, зафіксовано випадки порушення державних стандартів у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою у місті Кривому Розі, що зумовило адміністративну відповідальність, відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

   Наголошуємо, що зимовий період не завершено та погіршення погодних умов у вигляді снігопадів та ожеледиці не виключено. Таким чином, забезпечення стабільної життєдіяльності району у період погіршення погодних умов знаходиться на постійному контролі виконкому районної у місті ради.

   Закликаємо мешканців району та міста не залишатися осторонь питань благоустрою міста та рідного району.