Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

З 01 грудня по 31 грудня 2017 року суб’єктами господарювання на території Саксаганського району буде здійснюватись торгівля ялинками та новорічними іграшками.

Надаємо рекомендації в організації роботи об'єктів з продажу новорічних ялинок та прикрас до них.

Роздрібна торгівля ялинками та новорічною атрибутикою повинна здійснюватися з дотриманням вимог чинного санітарного, про захист прав споживачів, податкового, земельного законодавства України та з дотриманням правил торгівлі, норм стандартизації, метрології та сертифікації. 

Для легального продажу ялинок, сосен, ялинкових прикрас, піротехнічних виробів необхідно забезпечити дотримання спеціальних вимог щодо їх реалізації, а саме: здійснювати їх продаж тільки в спеціалізованих місцях чи приміщеннях із дотриманням протипожежних вимог; за обов’язкової наявності: документів, які засвідчують якість та походження товарів, для ялинок, сосен – спеціального електронного чипу з мікросхемою.

Суб’єкти господарювання, які мають намір узгодити розміщення ялинкового базару та отримати декларацію про розміщення об’єкта сезонної торгівлі, звертаються до «єдиного вікна» виконкому Саксаганської районної у місті ради.         

За більш детальною інформацією із вищезазначеного питання радимо звертатись до відділу розвитку підприємництва виконкому Саксаганської районної у місті ради (каб.403,405).       

Пропонуємо «ялинкові базари» розмістити на території ринків району, а саме: «Ювілейний» ДП ДОСС «Ринок Ювілейний», «Жовтневий» ТОВ «Юнит», «Бульвар Вечірній» ТОВ «Спот-Маркет».