Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці нашого міста! Сплачені рахунки - запорука якісних житлово-комунальних послуг!

Низький рівень платежів населення за спожиті житлово-комунальні послуги викликає за собою збиткове функціонування підприємств житлово-комунального господарства. Останнє повертається до споживачів послуг, спричинюючи за собою неминучі проблеми у вигляді низької якості таких послуг.

Станом на 01. 07. 2017 заборгованість мешканців Саксаганського району за спожиті енергоносії та комунальні послуги становить 159,4 млн. грн., по відношенню до початку опалювального сезону (01. 11. 2016) збільшилась на 34,2 млн. грн.

За інформацією Криворізького ресурсного центру станом на 01. 07. 2017 заборгованість мешканців району у розрізі підприємства-надавачів комунальних послуг складає: ПАТ «Криворізька теплоцентраль» - 51,71 млн. грн, КПТМ «Криворіж-тепломережа» - 38,95 млн. грн., КП «Кривбасводоканал» - 25,81 млн. грн., ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР» - 21,22 млн. грн., ТОВ «Житлокомцентр» - 78,3 тис. грн., ТОВ «КК-Наш Дім» - 96,88 тис. грн., КП «Житлово-експлуатаційна організація № 35» - 8,78 млн. грн., ТОВ «Дніпропетровськгаз збут» - 2,96 млн. грн., ТОВ «Екоспецтранс» - 5,8 млн. грн., ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» - 1,88 млн. грн.

Забезпечення беззбиткового функціонування підприємств житлово-комунального господарства, якісне та в повному обсязі надання житлово-комунальних послуг можливо тільки через поліпшення розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги.

На сьогодні сплатити рахунки за надані житлово-комунальні послуги можливо: через сайт ТОВ "Нова–Ком"(www.novakom.com.ua), банківські відділення, поштові відділення, УДППЗ «Укрпошта», термінали самообслуговування, банківською карткою та інше. 

Звертаємося до Вас з проханням проявити особисту відповідальність та вчасно здійснювати оплату за спожиті житлово-комунальні послуги  (у тому числі за послуги з теплопостачання). Тільки від вашої небайдужості залежить своєчасність та стабільність підготовки до нового опалювального сезону!