Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості

З нагоди святкування Дня працівника металургійної та гірничодобувної промисловості на підприємстві ТОВ «Метінвест – Криворізький ремонтно-механічний завод» відбулися урочистості з нагородженням працівників підприємства відзнаками різних рівнів та святковий концерт.

Представники виконкому Саксаганської районної у місті ради прийняли участь в урочистостях та здійснили почесну місію з нагородження двох працівників підприємства почесними грамотами виконкому Саксаганської районної у місті ради: Булахова Сергія Станіславовича та Тертишного Сергія Михайловича.

Церемонію нагородження проводили заступник голови Саксаганської районної у місті ради Криворотній Ігор Іванович та виконуючий обов’язки генерального директора ТОВ «Метінвест-КРМЗ» Левченко Олександр Валерійович.  

Вітаємо з Днем працівника металургійної та гірничодобувної промисловості! Бажаємо всім працівникам в цій важкій і гарячій галузі - свіжого повітря, безхмарного настрою і безпечної праці! Будьте здорові, міцні і витривалі. Досягайте своїх висот і прагнете до досконалості. Щастя, прогресу і особистого благополуччя!