Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ХІ традиційний відкритий міський фестиваль «Гармонія грації та краси!»

Проведення фестивалю «Гармонія грації та краси!» було започатковано ще у 2007 році на районному рівні. З кожним роком зростала його популярність і збільшувалась кількість колективів, бажаючих взяти участь у популярному заході, і тому з 2014 року фестиваль набув статусу міського.

Деякі учасники тільки робили перші спроби на шляху до успіху і вперше виступали. Але більшість команд і колективів переможці та призери Всеукраїнських фестивалів: «Музичний Олімп», «Зірковий тріумф» м. Вінниця, «Хрустальний фонтан», «Сузір’я талантів», міжнародних – «Кришталева мрія», «Київ-Денс», «Серце Лева», «Зірковий грамофон талантів», «Зірки Галактики» та багато інших.

12 травня 2018 року в міському комунальному закладі «ПК «Мистецький» (вул. Бикова, 2), за підтримки народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича, відбувся ХІ традиційний відкритий міський фестиваль «Гармонія грації та краси!», присвячений до Дня матері. В спортивному заході взяли участь понад 300 дітей та підлітків віком від п’яти до 17 років з 21 команди позашкільних навчальних закладів міста (естрадний колектив «Мальви» ЦДЮТ «Сонях», зразковий колектив «Фантазія» школи мистецтв Широківського району та колективи ЦСДЮМ «Олімп»).

Учасниці фестивалю змагалися в двох номінаціях «Спортивна хореографія» та «Естрадна хореографія», в кожній з яких було по чотири вікові категорії (5-6, 7-10, 11-13, 14-16 та 6-8, 8-10, 11-14, 15-17 років).

Поздоровляємо переможців і призерів фестивалю.

В номінації «Спортивна хореографія»:

- у віковій категорії учасниць 5-6 років перше місце виборов колектив «Грація» ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Балаєва В. В.);

- у віковій категорії учасниць 7-10 років перше місце виборов колектив «Грація – 1» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Балаєва В. В.), друге місце поділили між собою колективи «Енергія» гуртка «Дитяча йога» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Петраченко О. В.) та «Радіо Денс» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Кришталович А. А.), третє місце залишив за собою колектив «Грація-2» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Балаєва В. В.);

- у віковій категорії учасниць 11-13 років перше місце виборов колектив «ЛосВенседорес» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Зубенко О. В.), друге місце поділили між собою колективи «Енергія» гуртка «Дитяча йога» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Петраченко О. В.) та «Грація–1» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Балаєва В. В.), третє місце посів колектив «Грація–1» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Балаєва В. В.);

- у віковій категорії учасниць 14-16 років перше місце виборов колектив «МегаСтар» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Блістун І. В.), друге місце з невеликим відривом посів колектив «Файервокс» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Манойло І. В.);

В номінації «Естрадна хореографія»:

- у віковій категорії 6-8 років перше місце виборов колектив «Мальви» КПНЗ «ЦДЮМ «Сонях» (керівники Банщикова Валерія та Денісова Дар’я), друге місце поділили між собою колективи «Грейсфул» КПНЗ«ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Оставненко І. М.) та «Фантазія» школа мистецтв Широківського району (керівник Григорович М. В.).

- у віковій категорії 8-10 років перше місце виборов колектив «Грейсфул» КПНЗ«ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Оставненко І. М.), друге місце поділили між собою зразковий колектив «Фантазія» (керівник Григорович М. В.) та колектив «МегаСтар» КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Блістун І. В.).

- у віковій категорії 12-14 років перше місце виборов колектив «Мальви» КПНЗ «ЦДЮМ «Сонях» (керівники Банщикова Валерія та Денісова Дар’я), друге місце залишив за собою зразковий колектив «Фантазія» (керівник Григорович М. В.).

- у віковій категорії 15-17 років перше місце поділили між собою колективи КПНЗ «ЦСДЮМ «Олімп» «Грейсфул» (керівник Оставненко І. М.) та «МегаСтар» (керівник Блістун І. В.).

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, дипломами та солодкими призами.

Керівникам колективів переможців і призерів фестивалю від народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича було вручено подарункові сертифікати на 1000 гривень.

Адміністрація та колектив комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» вдячний за допомогу в організації та проведенні ХІ традиційного відкритого міського фестивалю «Гармонія грації та краси!» народному депутату України Гальченко Андрію Володимировичу та комунального міського закладу «ПК «Мистецький» в особі директора Мігуші Сергія Валентиновича.