Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Розпочато акцію «селфі в музеях міста»

З нагоди відзначання Міжнародного дня музеїв, яке щорічно проходить 18 травня, та в рамках святкування Дня Європи управління економіки виконкому Криворізької міської ради спільно з музеями установ, закладів та підприємств Кривого Рогу 10.05-18.05.2017 проводить акцію "сeлфі в музеях" (перелік додається). Не секрет, що в Саксаганському районі також є музеї, які приймають участь в акції, які можна відвідати не лише мешканцям району але й гостям нашого міста.

Учасники акції "селфі в музеях" фотографуються у музеях та/або виставкових залах міста й розміщують фото у соціальній мережі Facebook з хештегом #селфівмузеїКР.

Варто зазначити, що найактивніші учасники, які здобудуть найбільшу кількість позитивних уподобань за фотографії, отримають автентичні сувеніри. 

У випадку наявності питань щодо участі у акції пропонуємо звертатись до управління економіки виконкому міської ради за телефонами – 92 13 17,   92 13 72.

За матеріалами сайту: http://kr.gov.ua/ua/news/pg/50517486637548_n/