Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Підготовка до оздоровчої кампанії у розпалі

Незабаром розпочнуть свою роботу тимчасові табори з денним перебуванням, що будуть працювати на базі загальноосвітніх закладів району. У 2017 році 24 табори гостинно відкриють свої двері для дітей Саксаганського району. Щоб уберегти малечу від всіляких неприємностей 17 травня 2017 року проведено засідання районного штабу з питань організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей і молоді у 2017 році, на яке були запрошені керівники загальноосвітніх та позашкільних закладів району.

Перед присутніми виступила Скляр С. Л., заступник голови виконкому районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради, яка окреслила коло завдань, що необхідно виконати до початку оздоровчого періоду.

Про організацію роботи таборів з денним перебуванням, що будуть працювати на базі навчальних закладів освіти району влітку 2017 року, розповіла Терзі І. В., методист Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник», голова районної методичної ради з виховної роботи та позашкільної освіти.

Сироватка І. В., начальник служби у справах дітей виконкому районної у місті ради, у своєму виступі наголосила на необхідність ретельного підбору та постійного контролю за відвідуванням таборів дітьми із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, та перебувають на обліку у службі у справах дітей виконкому районної у місті ради і Криворізькому центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Районним у місті бюджетом виділено 19 700,00 грн. і на найближчий сесії районної у місті ради буде розглянуто питання щодо збільшення цієї суми до 22 750,00 грн.

Про вимоги чинного законодавства щодо відкриття та роботи таборів з денним перебуванням, що будуть працювати на базі навчальних закладів освіти району та про зміни в чинному законодавстві щодо роботи відділу лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний центр Міністерства охорони здоров’я України» розповіли: Семенова Тетяна Іванівна, лікар з гігієни харчування відділу безпечності харчових продуктів управління Держпродспоживслужби м. Кривого Рогу, і Черняєва Т. А., завідувач відокремленого структурного підрозділу «Криворізький міський відділ лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний центр Міністерства охорони здоров’я України».

Сподіваємося, що всі вимоги будуть виконано в повному обсязі і відпочинок буде цікавим і безпечним.