Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкритий районний турнір з міні-футболу серед збірних команд учнів закладів освіти 8-х класів на «Кубок Саксагані», присвячений до 71-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників

   З метою популяризації та підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в районі й місті, зміцнення здоров’я дітей та підлітків шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, 14 лютого 2015 року, за ініціативи та підтримки виконкому Саксаганської районної у місті ради, громадської організації «Самопоміч Криворіжжя» (Юрченко В. С.) і адміністрації торговельно-розважального комплексу «Сонячна галерея» (директор Баранова М. О.), на базі спортивного комплексу комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбувся відкритий районний турнір з міні-футболу серед збірних команд учнів закладів освіти 8-х класів (2000-2001 р. н.) на «Кубок Саксагані», присвячений до 71-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників.

   В змаганнях взяли участь 110 юних спортсмени з 11 закладів освіти: Саксаганського (КЗШ №№ 21, 41, КНВК № 35, КСШ № 74, КГ № 91), Довгинцівського (КЗШ № 130, ПГ № 24, КТНЛ № 24) та Жовтневого (КГ № 49, КЗШ №№ 34, 62) районів. Команди грали за Олімпійською системою на вибування.

   На початку заходу учасники турніру вшанували пам'ять всім українським воїнам і мирним жителям, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України.

   Перше місце здобула команда юних футболістів КЗШ № 62 (тренер Лежепьокова С. Л.), друге  місце залишила за собою команда КЗШ № 130 (тренер Зізюк І. К.), третє місце посіла команда  юних спортсменів КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю. Т.).

   Від спонсорів турніру  та заступника голови федерації футболу Дніпропетровської області Левицького Ігоря Васильовича команди призери районних змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

   Команда-переможниця турніру, окрім перехідного «Кубку Саксагані», отримала головний приз – футбольну форму для всієї команди. Всі команди турніру отримали футзальні м’ячі.

   Статуетками було відзначено трьох кращих гравців турніру:

-         Кращий захисник – Ткаліч Олександр (КЗШ № 21);

-         Кращий воротар – Теріхов Іван (КЗШ № 34);

-         Кращий нападник-бомбардир (10 м’ячів) – Козленко Андрій (КЗШ № 130).

   Тож, побажаємо турніру довгого життя та розмаху міського масштабу!