Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

10 жовтня 2013 року проведена інформаційна зустріч з мешканцями вулиць Мелешкіна, Пришвіна, Кача-лова, Косарєва, Кустанайської, Гамарника.

   10 жовтня 2013 року в актовій залі КЗШ № 122 о 17.00 годині проведена інформаційна зустріч з мешканцями вулиць Мелешкіна, Пришвіна, Качалова, Косарєва, Кустанайської, Гамарника.

   В зустрічі взяли участь заступник голови районної  у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Зуєнко О. В.; головний лікар комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» Логінова А. А.; завідуюча амбулаторією загальної практики та сімейної медицини № 1 комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги   № 4» Полусмяк Л. А.; завідуючий відділом житлово-комунального господарства виконкому Саксаганської районної у місті ради Коркач Ю. В. та інші.

   Мешканців поінформовано з питань реформування системи охорони здоров’я, втілення пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою та про початок опалювального сезону 2013-2014 років у Саксаганському районі та інше.

   Загальна кількість присутніх 98 осіб.