Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

26-та річниця незалежності України

У парку Саксаганському святкування розпочнеться о 12. 00. На всіх гостей заходу очікує насичена та цікава розважальна програма. Це і величезна кількість виставок, над якими працювали народні умільці, художники та вихованці закладів дошкільної, середньої і позашкільної освіти нашого району, і різноманітні фото-, танцювальні і співочі конкурси, і пізнавальні майстер-класи від справжніх професіоналів з виготовлення етно-ляльки, сувенірної продукції та художнього розпису. А також спортивні змагання, робота «польової» кухні, веселі атракціони для малят та ще багато цікавого. Нікого не залишить байдужим святковий концерт за участі кращих творчих колективів та солістів району.

У рамках проведення святкових заходів до Дня незалежності о 12. 00 також відбудеться патріотична акція – велопробіг вулицями району. Проведення цієї акції має на меті продемонструвати активність криворожан, які є справжніми патріотами своєї Батьківщини та прагнуть якомога ширше популяризувати здоровий спосіб життя.

О 18. 00 на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» Криворізької міської ради розпочнеться театралізована програма «З Днем народження, моя кохана Україно!».

Запрошуємо всіх бажаючих відсвяткувати День незалежності України у Саксаганському районі.