Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці нашого міста! Прохання сплачуйте за спожиті житлово-комунальні послуги!

Низький рівень платежів населення за спожиті житлово-комунальні послуги викликає за собою збиткове функціонування підприємств житлово-комунального господарства. Останнє повертається до споживачів послуг, спричинюючи за собою неминучі проблеми у вигляді низької якості таких послуг.

Станом на 01. 06. 2017 заборгованість мешканців Саксаганського району за спожиті енергоносії та комунальні послуги становить 169,32 млн. грн., що становить 21,1% від загальної заборгованості по місту (802,6 млн. грн.).

За інформацією Криворізького ресурсного центру станом на 01. 06. 2017 заборгованість мешканців району у розрізі підприємства-надавачів комунальних послуг складає: ПАТ «Криворізька теплоцентраль» - 55,37 млн. грн,КПТМ «Криворіж-тепломережа» - 40,3 млн. грн., КП «Кривбасводоканал» - 25,5 млн. грн., ТОВ «ЖИТЛО-СЕРВІС-КР» - 22,16 млн. грн., ТОВ «Житлокомцентр» - 92,4 тис. грн., ТОВ «КК-Наш Дім» - 78,7 тис. грн., КП «Житлово-експлуатаційна організація № 35» - 8,81 млн. грн., ТОВ «Дніпропетровськгаз збут» - 4,67 млн. грн., ТОВ «Екоспецтранс» - 5,5 млн. грн., ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» - 4,38 млн. грн.

Забезпечення беззбиткового функціонування підприємств житлово-комунального господарства, якісне та в повному обсязі надання житлово-комунальних послуг можливо тільки через поліпшення розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги.

На сьогодні сплатити рахунки за надані житлово-комунальні послуги можливо: через сайт ТОВ "Нова–Ком"(www.novakom.com.ua), банківські відділення, поштові відділення, УДППЗ «Укрпошта», термінали самообслуговування, банківською карткою та інше. 

Звертаємося до Вас з проханням проявити особисту відповідальність та вчасно здійснювати оплату за спожиті житлово-комунальні послуги (у тому числі за послуги з теплопостачання). Тільки від вашої небайдужості залежить своєчасність та стабільність підготовки до нового опалювального сезону!