Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Два роки заснування: виконуємо повноваження гідно

У 2016 році повноваження в сфері  реєстрації місця проживання  перейшли від ДМС до органів місцевого самоврядування. Так, навесні Кабінет Міністрів України вніс ряд змін в процедуру реєстрації місця проживання.

Саме 04 квітня є днем народження відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради. Свою роботу відділ розпочав в необлаштованому кабінеті, не маючи достатньо необхідних для роботи засобів та будь-яких умов для відвідувачів. Нова справа завжди лякає, але як кажуть: «очі бояться, а руки роблять».

Що ж змінилось за два роки? Сьогодні відділ реєстрації надає відвідувачам:

- світлий і комфортний офіс;

- зручності для людей з особливими потребами;

- дитячий куточок для найменших відвідувачів;

- онлайн-консультації засобами «Skype»;

- надання адміністративних послуг одним пакетом за життєвими ситуаціями;

- виїзне обслуговування завдяки Мобільному офісу муніципальних послуг та мобільному кейсу для маломобільних верств населення;

- для зручностей в оплаті послуг з «прописки/виписки» у відділі встановлено платіжний термінал;

- придбано зчитувач інформації з паспорта громадянина України з безконтактним носієм у формі ID картки.

За період роботи до відділу звернулись за послугою реєстрації/ зняття з реєстрації місця проживання 29385 осіб, видано довідок 28707.

Ми намагаємось забезпечити доступні та зручні умови для громадян в отриманні ними своєчасних та якісних послуг. Ми працюємо для Вас і завжди раді Вас бачити!