Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Єдиний день інформування населення

15 березня у рамках проведення єдиного дня інформування населення відбулась інформаційна зустріч з трудовим колективом комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі». Відкрив зустріч заступник голови районної у місті ради І. Криворотній.

У ході спілкування було обговорене актуальне питання призначення житлових субсидій. Також, присутніх було поінформовано про зміни у пенсійному законодавстві щодо нарахування та виплати пенсії. Окрему увагу було приділено зворотному зв’язку територіальної громади з органами місцевого самоврядування, зокрема, порядку звернення громадян. Окрім цього, головними розпорядниками коштів районного у місті бюджету присутнім було представлено звітну інформацію про бюджет за 2017 рік.

На всі питання, що надходили в ході зустрічі, членами інформаційно-роз’яснювальної групи було надано вичерпні відповіді. Участь у заході взяли 65 осіб.