Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зимові канікули у бібліотеці

Весело та змістовно промайнули зимові канікули в бібліотеці-філіалі № 15 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР. Хоча початок зими не порадував дітей снігом, все ж працівники бібліотечної системи намагалися зробити так, щоб діти відчули дух свят і зимових розваг.

Різні за формою та змістом заходи організували та провели бібліотекарі для своїх користувачів. Канікули розпочались зимовом екскурсом країнами світу, під час якого відвідувачів ознайомили зі звичаями зустрічі нового року у цих країнах, а зі звичаями та традиціями колядування та щедрування, допомогла розібратись народознавча веселка - "Кутя святвечора багата і на Різдво багата хата". В ході костюмованого заходу "Калейдоскоп веселого Сніговичка", Сніговик І Жовта Собака познайомила дітлахів з символом наступаючого року. Гра – гороскоп "Що бажає кожен знак, нам підкаже зодіак" залучила відвідувачів до справжньго ворожіння з передбаченнями  на наступний рік.

Веселі конкурси, розваги, ігри і призи - ось що чекало відвідувачів бібліотеки-філіалу № 15. І нехай цей захід стане доброю традицією проводити святкові канікули весело, продуктивно та пізнавально.