Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Святкова сніжинка!

         Новий рік - улюблене свято усіх поколінь: найяскравіше, найга-ласливіше, найчарівніше! Найбільш яскраві враження від свята, звичайно ж, отримують наші діти. Немає нічого прекраснішого, ніж дитяче сприйняття чарівництва новорічної ночі: прихід Діда Мороза, подарунки, що з'являються під ялинкою, казкові персонажі на дитячому ранку, море солодощів і сюрпризів...

         Новорічні пригоди та приємні сюрпризи для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу розпочались  20 грудня 2016 року. Цих діток щедрий Дід Мороз зібрав у спортивно-розважальному комплексі «Ескоріал».

         Родзинкою цього дивовижного свята стало шоу мильних бульбашок, що стало неймовірним сюрпризом не тільки для малечі, але й для дорослих.   Бульбашкове шоу не тільки розвеселило дітей на святі, але перенесло їх у казкову країну. Діти були не тільки спостерігачами, але й змогли опинитися всередині гігантської мильної бульбашки.

         Звісно, не обійшлось і без конкурсів як для дітей, так і для батьків.

         На завершення свята Дід Мороз привітав дітей  чудовими подарунками, які у цьому році в його торбинку  поклав благодійний фонд Едуарда Самоткала.