Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мистецтво – лікує!

14 листопада з нагоди Всевсітнього дня доброти вихованці Саксаганського району завітали до центру медичної реабілітації ветеранів війни, щоб подарувати картини, створені дітьми закладів культури, загально-освітньої та професійно-технічної освіти Саксаганського району.

Кожна робота - втілення таланту, доброти та вдячності ветеранам війни за вірність, мужність та героїзм. Саме ці картини прикрасять стіни центру та додаватимуть паціентам настрою та натхнення.

Усіх присутніх вітав голова Саксаганської районної у місті ради Валерій Вікторович Беззубченко, який побажав, що б цей творчий візит став додатковим стимулом до одуження паціентів закладу, а картини - ліками для душі.

Не тільке мистецтво, а ще й музика лунала в цей день на честь воїнів. Пісні та музичні вітання від вихованців музичної школи № 5 були тепло прийняті ветеранами та колективом реабілітаційного центру.